Cajsas'

Alla inlägg under november 2010

Av Cajsa Eriksson - 24 november 2010 10:39

God morgon på er, mina fina.

 

Nu orkar jag inte hålla på att flytta runt med texten till mitten hela tiden, även om jag tycker att det är snyggare. Men det blir lite småjobbigt att göra så hela tiden!

Nu är det så att det är onsdag och klockan är 10.42 Jag är hemma från skolan med ont i halsen. Men jag ska nog ändå umgås med pappa lite i eftermiddag, jag behöver lite hjälp med matten... Eftersom den är svår för mig, pinsamt nog! Men mattematik är min svaghet...

Mamma jobbar och Moa är också sjuk. Så Mats är hemma med oss. Lite mysigt, faktiskt. Vi fick varm choklad i morse, eftersom båda har ont i halsen. Moa hostar och jag kan inte prata, haha. Oturligtnog. Jag kan ju prata, men det låter som om jag svalt en radio som brusar... Inte kul!

Mamma rekomenderade en bok till mig i morse, Mannen som klev ut genom fönstret och försvann tror jag den hette. Jag har läst några sidor och den är redan riktigt spännande! Och rolig, hahha. Men man fastnade i boken, faktiskt.

Mamma berättade om en kommentar som var i boken. Eller en dialog mellan två gubbar. Bland annat mannen som klev ut genom fönstret. De har precis tagit ihjäl en maffiasnubbe och åker i ett sådant där tåg som man trampar på rälsen, ni vet? Och rätt vad det är tar det tvärstopp och döingen som sitter mellan de gamla männen flyger fram och slår huvudet i en järnstång. Då säger ena mannen:

- Det där hade kunnat göra riktigt ont om omständigheterna hade vart annorlunda.

- Ja, ibland är det ju en fördel att vara död...

Hahaha, jag kan inte låta bli att skratta! Det låter så himla kul, även om det är någon som dött... Men det är kul. Tydligen är det sådana där dialoger hela tiden, vilket uppskattas. Eftersom de är ytterst roliga!

 

Oj, men herregud. Nu blev det ett la långt inlägg, inte meningen! Men det kanske ni bara uppskattar? Jag vet inte. Jag kommer nog antaligen skriva lite mer under dagen, har ju inte så mycket för mig... Liksom... Men men... Hejdå så länge!

Av Cajsa Eriksson - 23 november 2010 21:50

Hejhej!

 

Dagen har bara flutit på som ett vidunder med vingar, typ. Den har gått fort iallafall.. Det är synd, för eftermiddagen var great!

 

Började dagen kvart i sju och åt frukost, fixade mig, valde kläder, allt det där vanliga. Sen drog jag till skolan och valsade runt i 6,5 timme och gjorde nog inget vettigt, ahhaa. Jo, jag skrev på biologin och son, men det kunde jag unna Else och Frida. Även om Frida är en aning snurriiiiig.

 

Efter skolan tog jag tåget till Tierp och bussen till Karlholm med JP. Eller, han hoppade på i Skärplinge eftersom han går i skolan där... Tihihi. Hemma hos honom kollade vi film, haha. Fett sjuka filmer folk kommer på alltså... Helt sanslöst...

 

Men nu ska jag sova efter en bra dag. Och min hals är knas, så vet inte hur det blir med skolan och så imorgon...

 

God natt!

Av Cajsa Eriksson - 22 november 2010 13:49

Hej på er !

 

Måste bara berätta att ni måste säga grattis till mig . Eftersom jag fick två sms idag om att jag hade namnsdag. Mycket trevligt . Hahha , det är Cecilia . Och det heter ju jag i andra namn , ytterst kul . Ett ganska fint namn , faktiskt ...

 

Jag har nyss kommit hem från skolan och sista timmen virkade jag en massa på elevens val - där valde jag syslöjd . Eftersom jag tycker det är lite skojsigt !

 

Nu på eftermiddagen kommer min sjuka lillasyster hem från fritids och mamma kommer också hem , eftersom jag ska till Uppsala och kolla på Harry Potter - Dödsrelikerna del 1 . Jag tror starkt att den är grym , den verkar grym !

 

Men nu ska jag inte blogga mer , för mer än detta har inte hänt idag !

 

  

En ny bild på mig , tagen i lördags kväll innan teatern :)

 

P U S S !

Av Cajsa Eriksson - 21 november 2010 17:47

God söndag på er !

Eller något ...

 

Hmm , tänkte berätta en snabbis om Örebro innan jag sticker till Karlholm för att boxas !

 

Jo , vi åkte klockan 10.00 från Tierp med Högbergs Buss mot Örebro . Vi stannade i Månkarbo , Uppsala och Örsundsbro för att plocka upp folk . Det blev full buss , alltså ungefär 52 personer . Hur fett som helst . Och ni , jag svär - jag va yngst på bussen . Det skilde kanske 30 år mellan mig och näst yngsta . HAHA !

 

I Örebro fick vi tid att göra vad vi ville innan föreställningen . Så pappa och jag åt , gick på stan och spelade kort på hotellrummet .

 

Väl i Parkteatern så fick vi förrätt , mat och sen beställde man efterrätten som man fick i pausen . Maten smakade inte så mycket , och det som smakade var inte så gott . Hahaha , men jag åt iallafall lite .

 

Teatern va bäst , Peter flack är ju faktiskt min nya idol , om jag får säga min mening ! Hahaha , så enormt klockren . Jag rekomenderar !

 

Hejdå ! :)

 

 

 

 

Av Cajsa Eriksson - 19 november 2010 07:32

God morgon på er , alla söta .

 

Snart ska jag iväg till skolan och sen ska jag till tandläkaren , hahha . Inte så underbart , hatar att vara där . Men ibland måste man ju faktiskt åka dit ändå .

 

Efter tandläkaren och skolan ska jag väl antagligen hem till pappa och umgås med honom , haha . Vi ska kolla på film ikväll iallafall . Typ Beck - Levande begravd . Den kan nog vara bra , typ den ända Beckfilmen jag inte sätt ...

 

Sen hem till mamma , packa väskan , hem till pappa igen och sen sova och försöka dryga ut morgonen , så att vi drar till Örebrooooooooo på Hjalmars Jul och bor på hotell . Hur fucking underbart som helst !

 

P E A C E

Av Cajsa Eriksson - 18 november 2010 07:33


Kärlek till WAKAWAKA!

Av Cajsa Eriksson - 18 november 2010 07:21

Hej på er !

 

Herregud vad jag har blivit kass på at uppdatera i tid , men de ska det bli ändring på , ska ni veta !

 

Nu är det så att igår bar det av till Skärplinge efter skolan , där var jag med joel , johan , dala , sofia hemma hos johan först . Sen drog vi till unk och där var det ännu flera människor , men ingen jag brukar va med sådär ... 

 

Jag kom hem vid kanske 21.30 och satt uppe med mamma och fikade i vardagsrummet medans jag kollade på Nikita och stickade ... Hur trevligt som helst !

 

Idag ska jag till skolan , vilket blir snart . Sen drar jag hem till pappsen och umgås med honom . Vi ska väl antagligen till farmor , grejt !

 

Och ni , på lördag drar jag till ÖREBRO med pappa . Vi ska gå på teater , bré ;)

 

Jag saknar dig en aning , Alexandra ..   

Av Cajsa Eriksson - 16 november 2010 21:25

Jag avskyr familjetrubbel..

Ovido - Quiz & Flashcards